Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2009, 22:57   #706
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Jeśli mam się na siłę przyzwyczajać do czegoś, co mi się nie podoba i jest mniej praktyczne w użyciu (nie jestem jak widzę po opiniach odizolowany w tej ocenie) to.. właściwie po co?
No, jestem w stanie zrozumieć, że przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, ale nie zgadzam się z tą "mniejszą praktycznością". Funkcjonalnie jest to samo, różnica jest tylko w sposobie prezentacji. Chociaż skłamałem: funkcjonalnie jest dużo lepiej - przelecenie w menu ścieżki dostępu do programu zabiera kilka sekund. Teraz wystarczy klawisz 'win' + kilka pierwszych liter nazwy (mi z reguły wystarczają 3-4 litery) + 'enter' i aplikacja uruchomiona. Góra sekunda.

Cytat:
Napisany przez zene_k Podgląd Wiadomości
Zastanawia mnie ilu ludzi pracuje w Microsoft nad popsuciem czegoś, co dobrze działało w poprzednich wersjach
Pewnie wszyscy Ale nie rozumiem - co chcesz zrobić? Jest standardowe konto administratora w win7, tylko jest wyłączone (lusrmgr.msc -> użytkownicy -> dbl clisk na administrator i włącz). Tylko to jest taki sam standardowy admin jak i Twoje konto (jeśli masz uprawnienia admina), więc specjalnie więcej nie może... To co chcemy zrobić?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online