Cytat:
Napisany przez Reetou
Jeśli ktoś ma dużą ilość programów, to powinien sobie je pogrupować w menu w określonych katalogach tematycznych i podkatalogach - i to jest właśnie porządek w menu i wtedy nie ma szukania i scrollowania. A jak ktoś ma burdel, to narzeka - niech więc zrobi sobie porządek, albo zapamięta nazwę.
|
A co ja właśnie napisałem? O porządku w menu rozumianym jako podział na własne ustalone kategorie.
Nie zmienia to jednak istoty, że programów (kategorii) może być dużo i przy mniejszej rozdzielczości monitora i tak jest konieczność skrolowania, dodatkowego klikania itp. Po co?
Cytat:
|
Ale urodzony malkontent - nie widział na oczy, a już narzeka...
|
Znowu nie odróżniasz narzekania od wyrażania opinii i zachęcaniu do opinii innych (oraz zbierania informacji). Mi póki co funkcjonalność nowego Windowsa jest obojętna, bo korzystam ze starego. Ponieważ jednak biorę pod uwagę przesiadkę w przyszłości (głównie ze względu na chęć zmiany na system 64 bitowy oraz po prostu obycie w nowym systemie, który podejrzewam tym razem już się przyjmie i prędzej czy później będzie stosowany powszechnie), staram się dowiedzieć więcej na jego temat. A jak nie rozumiem niektórych nowych funkcji, czy wprowadzonych zmian, to chcę na ten temat porozmawiać. Może moje postrzeganie jest błędne i ktoś mnie o tym przekona.
Jakbym chciał narzekać, znalazłbym jakiś temat na Onecie i napisał, że nowy Windows jest głupi, Microsoft to #$@#%%, a Bill Gates to %#$@$@#%. I od razu rozpoczęłaby się konstruktywna rozmowa