Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2009, 16:29   #713
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
I tu mam dwa pytania:

- po pierwsze czy pasek zadań da się przywrócić do 'normalności' t.j. paska szybkiego uruchamiania i pasków z nazwą otwartego programu, a nie często nic nie mówiącą ikonką?

- druga sprawa to menu start, ile razy musiałem coś zrobić na notebooku ojca, do szału mnie to menu doprowadzało. Znalezienie jakiegokolwiek zainstalowanego programu, co u mnie zajmuje mi sekundę, tu potrafiło zająć nawet kilka minut, kiedy przewijając tam i z powrotem szukałem, gdzie to pojawił się ten wpis. Podobno w 7 ma być tak samo. Więc pytanie - da się to zmienić na menu z XP? Czyli normalnie menu z Wszystkimi prorgramami, ale otwierające się jakby w kolejnych oknach, a nie rozwijające w jednym i tym samym?

TEz by mi sie widzialy to widzialo tak jak w CLASSIC XP. No ale nawet jesli nie , mysle ze z czasem sie czlowiek przyzwyczai... A tak znow przy okazji. Jakie macie oceny wydajnosci swojego PC w SIODEMCE ? Tzn. nie zeby sie tu przechwalac. Ale mam 7.1 | 7.3 | 7.3 | 7.3 i 5.9 za dysk :/ I pytanie mam wlasnie do tej ostatniej oceny. Tez macie w takim przedziale ? Nie wiem czemu tak zanizylo jak mam wydaje mi sie calkiem przyzwoite dyski. 2x1TB Seagate SATA 2.. Czy to mniej wiecej standartowa wartosc na tej pozycji ?

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!

Ostatnio zmieniany przez frog : 27.10.2009 o godz. 16:52
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post