Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2009, 09:29   #10077
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Ten rynek nie jest normalny w Polsce i pomimo, że sam czegoś takiego bym nie robił, to jestem w stanie zrozumieć argumenty mówiące, że to okradanie złodzieja..
Święta racja. Nie wiem jak to jest w innych krajach ale u nas te różne opłaty, oprócz ceny za kWh, jeszcze jakieś dodatkowe za przesył i inne cuda, to jakaś paranoja. A wszystko po to żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy. Może sprawdziłoby się u nas takie rozwiązanie jak w Anglii, gdzie mają automaty do prądu. Kupujesz prąd za określoną kwotę i używasz. Ktoś ze znajomych moich rodziców tam pracuje i twierdzi, że takie rozwiązanie jest znakomite. Może wypowiedziałby się ktoś na ten temat, kto zna tamtejsze realia. Na przykład @jou, który mieszka w Irlandii Myślę, że tam też stosują takie rozwiązanie
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post