Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.10.2009, 20:52   #172
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Gdzie ty kupujesz baterie po 2 ***8364;

Ogromna bateria Maxwell do mojego Timexa kosztowała złoty pięćdziesiąt, a potem musiałem z nią do zegarmistrza się udać, bo jak zobaczyłem jaki trzeba mieć śrubokręcik krzyżakowy, aby się do niej dostać, to zwątpiłem.

Dobrze, że to na Pradze Północ było, tam jeszcze występują wymarłe zawody, 8 złotych wziął za wymianę i wszyscy zadowoleni.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post