Cytat:
Napisany przez Patrix
Asrock to szmelc a goodramów jak absolutnie nie musi to niech nie bierze (inwestując 1k zdecydowanie nie musi).
Na miejscu Asrocka brałbym Asusa lub Gigabyte a zamiast Goodramów Kingston lub Geil.
Nie znam "BeQuite" ale znam "Be quiet" w dzisiejszych czasach podróbek to ważna sprawa 
|
Literówka, literówką, ale co do Asrocka jesteś pewny
Może poczytasz kilka testów? Sam nie przepadam za tą firmą, ale to nie znaczy, że nigdy nic dobrego nie wypuszczą.
Gigabyte czy Asus nie ma szans kupić za tą cenę z takimi parametrami jak ten Asrock.
Zresztą od GoodRamów tez nie wiem co chcesz - to że "tylko Kingston" to się chyba skończyło w latach 90
A co do tego Asrocka i ogólnie do składania kompów - zajrzyjcie tutaj
http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Zes...r-t247005.html Asrock ten jest polecany nawet w zestawie za 3000zł z Radeonem 5850!!! No i jeszcze może dodam że ma 3 sloty PCI-E x16!
I ogólnie cieszy się bardzo dobra opinią. Ale jak ktoś nie mógł by przeżyć że na mobo ma napis "Asrock" a nie np. "Asus" to niech bierze jakiegoś Gigabyte z integrą (przypomnę że płyta miała być z integrą) za około 250zł, który oczywiście bedzie gorszy od tego Asrocka, ale to nie ważne, przecież ważne bedzie że to "GIGABYTE"
ps. Może tylko dodam że sam mam Gigabyte (P31-DS3L) którego i żeby zaraz nie było że mam jakiegoś Asrocka i bronię swojego.