Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2009, 01:59   #1114
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A czy ten pytający pytał o zasilacz? To jakby, tak mi sie zdawało, temat na uboczu.

Ja gryzłem ten temat pół roku temu - do zestawu z integrami kupiłem Topowera 400W, budżetowo podchodziłem. Na razie to jeszcze nic, bo chodzi dopiero 5 m-cy non stop, a musi tak parę lat. Nie wyje, nie piszczy...wszystko w normach...długa gwara...w komputroniku! dałem ok 180 pln. Drogo? Wtedy większość 'firmowych' (łącznie z chieftec'iem) była powyżej 2 stów, może teraz cenniki się zmieniły.