Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2009, 08:10   #22
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Hahaha ale się uśmiałem Myślisz, że jesteś cwaniak ? Twoje wynurzenia są żałosne.
W którym miejscu napisałem, że jestem cwaniak?
Co "cwaniakowego" według Ciebie napisałem?

Napisałem prawdę. Wiele osób potrzebuje tylko wyższe wykształcenie.

Cytat:
Ty widać dalej jesteś niedojrzały i nie wiesz czego chcesz, proponuję powrót do gimnazjum bo koledzy w Twojej przyszłej profesji Cię wyśmieją
a Twoja renoma to będzie dno i metr mułu.
Dlaczego tak uważasz?
Wiem czego chcę i czego potrzebuję.
Mam rozległą wiedzę w wielu dziedzinach, głównie informatyki, ale nie jest to rzecz, która mnie interesuje "zawodowo". Nie chwaląc się, bardzo dobrze idzie mi z polskiego, potrafię dobrze pisać.

Cytat:
Tylko mi z tym "papierkiem" za granice nie wyjeżdżaj bo wstyd mi jako Polakowi będzie.
Ależ zostanę.
I będę wpadał na forum ;->.

Cytat:
Może chodzi o to, że do rodzinnego biznesu Cię dokoptują i dlatego Ci to wisi ? No nie wiem czy są świadomi tej kuli u nogi.

ksero student = ksero papierek = ksero magister = ksero życie.

Pisałem - wiele osób potrzebuje tylko i wyłącznie wyższego wykształcenia.
Ja potrzebuję takiego z Prawa, a później zrobić odpowiednie aplikacje (+2 lata).
Poza tym, uważam, że studia NIE PRZYGOTOWUJĄ praktycznie do przyszłego zawodu, a teoria, której tam uczą, potrzebna jest może w 10%, a tyle wyniosę ze studiów zaocznych.
Ponadto będę miał możliwość zasięgnięcia u ojca pomocy lub porady.

Reszta to formalności, po 30. przyjadę na zlot Cayenne ;-).
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post