Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2009, 20:52   #394
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie polecaj strony gdzie można kupić bilet, ale taką, gdzie można próbkę odsłuchać, coby wiedzieć czy warto. Mam męczyć moje prywatne Google, żeby znaleźć, no zmęczę.

Posłuchałem, fajne, ale to nie dla mnie. W latach osiemdziesiątych bym oszalał na punkcie tej muzyki, ale teraz jest za banalna, szczególnie w brzmieniu...

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 03.11.2009 o godz. 21:00
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post