Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2009, 22:07   #12
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
A czy ty czasem nie masz problemow z piractwem ?
Nawet jeśli miałbym to Tobie nic do tego.

Cytat:
Zmienisz zdanie jak ciebie dotknie jakas tragedia.
To może od razu zlikwidujmy internet, zakopmy komputery pod ziemią bo to zło wcielone. Walka za wszelką cenę to zła droga.

Cytat:
Propozycje sa po to by o nich dyskutowac.
Kiedys o samolotach mowiono ze to bez sensu.
do przemyslenia
Niezłe porównanie samolotów do cenzury w internecie. Nie wiem jak ty ale mi się nie podoba państwo, które inwigiluje, ogranicza i cenzuruje na każdym kroku swoich obywateli. Tłumaczenie się "bezpieczeństwem" jest śmieszne i pokazuje tylko, że nie mają innego pomysłu. A jak się nie ma lepszego pomysłu to lepiej wypróbować taki który jest najprostszy (przeważnie też najbardziej *****ny).
Mi takie podejście się nie podoba i zawsze będę podnosił protest bo wolność dla mnie jest ponad to.

Jeśli Tobie się podoba to cóż twoja sprawa. Aha i...może rozważ przeprowadzkę do Chin?