Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2009, 04:15   #547
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Z dostawców ADSL na łączach TP szczerze polecam Multimo. Dla klientów, znajomych etc zamówiłem sporo łącz od nich.

Od pierwszego kontaktu byłem aż zdziwiony poziomem BOK.
Konsultanci ogólni nie ściemniają, nie kłamią, np. przy przenosinach usługi z TP szczerze mówią ile to może trwać (3 miesiące).
Konsultanci techniczni mają wiedzę, nie klepią wyuczonych porad. Było mi bardzo miło, gdy okazało się, że konsultant wie więcej ode mnie i może coś sensownego poradzić.

Kiedyś, gdy dzwoniłem w zawiłej sprawie, zawsze mnie łączyło do tej samej konsultanki. Zresztą przeszliśmy na Ty, samo tak wyszło A sprawa była ciekawa: TP twierdziła, że nie ma możliwości technicznych na ADSL i zrobiliśmy taki numer, że zamówiliśmy neostradę a potem anulowaliśmy zamówienie - okazało się, zgodnie z przewidywaniami, że cudownie pojawiły się możliwości techniczne

Same łącza też mają dobre, świetne trasy, pingi. Szkielet GTS Energis.

Od nikogo ze znajomych nie słyszałem skarg, zresztą do większości modemów mam wejście przez dyndns, co pół roku sprawdzam i widzę, że jest OK

I podobno są najtańsi.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post