Dyskusja: Gołota vs Adamek
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2009, 11:15   #68
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
By zdetronizować Haye'a, ustawia się już długa kolejka najlepszych pięściarzy świata. - To zwykły krzykacz, a ja lubię takich bić. Mogę się z nim zmierzyć w każdej chwili, w każdym miejscu - mówi Tomasz Adamek. Nasz najlepszy bokser będzie jednak musiał trochę poczekać. Pierwszym przeciwnikiem nowego czempiona będzie John Ruiz. Amerykanin, który pięć lat temu pokonał na punkty Andrzeja Gołotę, w sobotę wygrał a Adnanem Serinem. Następny w kolejce jest Witalij Kliczko.- Mam pas federacji WBC, który wcześniej mieli Muhammed Ali, Lennox Lewis, Evander Holyfield i George Foreman. To najlepszy pas na świecie. Jestem gotów walczyć z każdym i udowodnię, że jestem najsilniejszy - zapowiedział Ukrainiec.
Źródło: "Metro" 09.11.2009r.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post