Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2009, 14:35   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Możesz próbować niższej prędkości.

Ale z tą różnicą w cenie pomiędzy verb a omega, to przesadzasz. Policz dobrze: niby verby są 2,5 raza droższe od omegi, ale jak z 10 szt. wypalisz 2-3 płyty, a resztę wrzucisz do kosza, to wyjdzie na to, że verby są nawet tańsze. Poza tym są duże szanse, że dane nagrane na tych omegach wyparują z nośnika w ciągu miesiąca.

Pamiętam, jak na początku mojej kariery z wypalaniem, przygotowywałem materiał video przez parę dni, wypaliłem bodajże na płytkach datex, oczywiście zweryfikowałem zapis itp. A po 3 tygodniach, gdy chciałem się pochwalić nagraniem, okazało się że są czyste jak łza. Kilka dni pracy w plecy. Bo zaoszczędziłem na płytkach parę 5 złotych...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post