Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2009, 22:31   #372
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
?
na tym wlasnie polega piekno dyskusji z fanatykiem
ktos (np ja) napisze, ze symbole wiary (podobnie jak symbole np partii politycznych) nie powinny byc wywieszane w szkolach
i tyle chcialem powiedziec
a juz fanatyk (no offence Ed) napisze, ze chce zbuzyc koscioly, zmieniac tradycje i zabijac ksiezy (czy cokolwiek w tym stylu)

NIE, NIE CHCE
ale nie chce tez, by ktokolwiek mi czy mojej rodzinie nazucal swoje przekonania
szczegolnie, gdy tym kims jest banda hipokrytow
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post