Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2009, 16:02   #1
ankieteruj
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2009
ankieteruj w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czy mieszkasz w dobrej dzielnicy/okolicy?

Witam,
nazywam się Paweł Sumara i studiuję geografię na Uniwersytecie Jagiellońskim. Piszę pracę magisterską na temat postrzegania i oceny przestrzeni miejskiej i chciałem Was prosić o wypełnienie ankiety, potrzebnej mi do napisania pracy. Ankieta składa się z 2 części - tekstowej (8 pytań + metryczka) i graficznej (ocena zdjęć), jednak jeśli komuś by się nie chciało oglądać i oceniać zdjęć to wypełnienie tylko pierwszej części też będzie dla mnie pomocne. Ankieta jest w 2 wersjach - dla mieszkańców Krakowa i dla mieszkańców innych miejscowości. Pytania dotyczą przede wszystkim Waszej opinii na temat różnych rodzajów przestrzeni miejskich, okolicy w której mieszkacie i innych dzielnic Krakowa (w wersji dla mieszkańców). Prawie wszystkie pytania są zamknięte (wybór z listy rozwijanej). Jeśli komuś ankieta się spodoba to nie będę miał nic przeciwko jeśli poprosi znajomych lub rodzinę o wypełnienie (nie ma ograniczenia w postaci jedno ip - jedna ankieta) Wszelkie uwagi i komentarze można zamieszczać w temacie, bądź pisać do mnie na adres: ankieteruj@interia.pl . Nie próbuję niczego sprzedawać i nie zarabiam na wypełnianiu przez Was ankiety, dlatego uprzejmie proszę administratorów i moderatorów o nie usuwanie tego wątku przynajmniej przez kilka dni. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link do ankiety: http://antek.netiz.pl/ankieta/
ankieteruj jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online