Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2009, 10:18   #9
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
No właśnie najlepiej, żeby to było w PKO, ale patrzę i za cholerę nic ciekawego nie mogę tam znaleźć. Najlepsza oferta to rodzaj książeczki mieszkaniowej (w sumie tylko z nazwy) na jakieś 4,5%..
Trzeba, niestety, sukcesywnie przeglądać oferty. Wszystkie nowości i propozycje są zawsze na stronie internetowej danego banku. Trwają one zazwyczaj krótko i trzeba szybko się decydować. Można też zorientować się co do ofert na podstawie spotów reklamowych w TV zachęcających do założenia określonych lokat. Ponieważ ja od wielu już lat mam konto w PKO, to wszelkiego rodzaju oferty i propozycje dot. rodzaju kont czy lokat są mi pisemnie przesyłane do domu. Tak że zawsze jestem na bieżąco i nie muszę sam nic poszukiwać.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post