Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2009, 13:50   #162
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Kończy mi się powoli licencja na Nortona (360 2.0), więc sprawdziłem linkiem co mają mi do zaoferowania jeśli chodzi o przedłużenie. Wyskoczyła oferta za... 190 złotych (na rok)... Rok temu kupiłem wersję pudełkową za jakieś 80 (oczywiście sprowadzona, o ile dobrze pamiętam z Wielkiej Brytanii). Poszukałem chwilę na internecie i na Allegro znalazłem to samo za niecałe 50 zł...

Czy legalne nie wiem, ale kilka tysięcy osób kupiło i nikt nie narzeka. Więc chyba tak.. Z drugiej strony w sumie wolałbym Boxa, ale i tego można kupić za około 100, więc prawie połowę tego co mi zaoferowali jako stałemu klientowi. Prawie jak kiedyś w komórkach..

Zastanawiam się teraz, czy brać dalej tę wersję 360 (teraz już 3.0), czy może Internet Security (tańszy), albo sam AntiVirus (jeszcze tańszy). A może coś jeszcze innego? (mam pełną wersję G-Daty dodanej do jakiejś gazety ze dwa tygodnie temu). W sumie Norton teraz naprawdę nieźle chodzi, po zainstalowaniu praktycznie przestaje istnieć, a wirusów nie ma.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post