Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2009, 15:51   #1156
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Tak więc zmieniono design, no jeszcze @Reetou pisał, że jego zdaniem procesor odrobinę szybciej reaguje na komendy, ale to naprawdę kosmetyczne zmiany.
O, to nie jest kosmetyczna zmiana... Po pewnym czasie użytkowania obu mogę powiedzieć, że różnica w jakości działania to niebo, a ziemia. W starszym żeby można było jako-tako operować musiałem wyłączyć podświetlenie. Już wcześniej narzekałem też na kąt działania pilota. W nowym podświetlenie działa cały czas, a jest wyraźnie szybszy od starego. Kąt jest też sporo większy. Mogę obsługiwać wszystkie urządzenia (4) nie podnosząc pilota z ławy - w starym muszę wziąć go do łapy i nakierować dokładnie na urządzenie, inaczej nie zadziała.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online