Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2003, 15:45   #24
netkafejas
Gość

Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
A ja mysle ze nie ma tutaj zadnego problemu... po prostu nie ma... to czysta iluzja, to projekcja tego co chcecie aby bylo...

a tak powaznie, zazwyczaj wina sa te slynne plyty glowne ECSa na SISie, zalezy na jaki egzemplarz sie trafi i juz... do tego moze byc obciazenie kompa skoro sluzy jako brama w sieci LAN, win2000 jest dobrym sieciowym systemem, jednak wymagania sprzetowe rowniez wazne, i skoro zapchana cala magistrala PCI wiec transfery moga byc znacznie gorsze
no wlasnie mam te słynną płytę ECS na SIS'sie wiec jak ktos chce wstawic do muzeum osobliwosci to moge swoja odstapic
a tak szczeze to wylacz antywirusa bo to czasami zwalnia kle bez przesady
odpowiedz jest jedna : jak cos sie wali to do serwisu bo nie wiem jaki bys sofcik walnal jak sie tnie to sie bedzie cielo.
ja pare miechow szukalem dziury w calym a to nowy bios a to stery, zmienilem dysk i nic(jeszcze ramu i monitora nie zmienialem)
jak cos jest zepsute to ukrytych rozwiazan nie szukaj-AWARIA
i jeszcze jedno ja tam sie nie znam ale siec lan nie powinna chyba przeciazac kompa bo 486 na router przecie wystarczy wiec nie rozumiem jak to moze cos zwolnic tym bardziej ze sprzecik jest troszke lepszy od 486 a ja win2k mialem na pIII 450 z 64mb ramu i tez chodzil! i to dobrze
  Odpowiedz cytując ten post