Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2009, 15:12   #32
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Diabolique Podgląd Wiadomości
masz prawo do takiego zdania. a ja mam prawo sie z nim nie zgodzic, co wlasnie czynie. a przede wszystkim nie chce, aby tworcy gier przez takie glosy jak twoj hamowali swoje pomysly.
z reszta podczas tej misji byla opcja jej pominiecia. wiec jesli komus sie nie spodobalo to co sie tam dzialo zaraz po opuszczeniu windy.(mysle,ze to byl dosadny znak co bedzie dalej)mogl ja pominąc. jednak widze, ze ciekawosc zwyciezyla.
Nie zwyciężyła, bo nie grałem jeszcze w grę (pisałem wyżej) tylko oglądałem filmiki. Ale pewnie i by zwyciężyła, bo jeśli kupuję jakąś grę (na dodatek bardzo krótką) to nie po to, żeby omijać jej część.

Co do filmiku niżej.. Czytałem o tej grze, ale nie widziałem. Fakt, jest brutalna, ale wygląda po prostu na głupią brutalność, jakiej we wszystkich mediach (głównie filmie i grach) pełno. Taka też robi pewne wrażenie, ale co najwyżej wywołuje u mnie politowanie dla twórców i nic więcej. Co innego ta scena na lotnisku. W niej jest coś więcej (niestety).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post