Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2009, 13:28   #3
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Nawet, jeśli jest to zakamuflowana reklama to myślę, że temat jest ciekawy. Sama strona wygląda ładnie, z tego co się doczytałem to aplikacja jest free, więc nie bardzo rozumiem, dlaczego tak rzuciliście się na autora/autorkę tego tematu.

Nie wiem póki co jak wygląda działanie takiej aplikacji, ale korzystanie z czegoś takiego może przynieść sporo korzyści. Jeżeli komuś chciałoby się skrupulatnie wpisywać wszystkie rzeczy, które kupuje, to można po jakimś czasie sprawdzić, ile wydajemy na konkretne rzeczy. Planowanie budżetu domowego to ważna sprawa, a wszelkie aplikacje, które to ułatwiają i są do tego za free są pożądane.

Może znacie tego typu programy, w których nie trzeba zaklikać się na śmierć, mają support dla urządzeń mobilnych itp?

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post