Dyskusja: Bit Torrent
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2009, 19:09   #1170
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777
Zart polega na tym, ze szybciej stamtad mozesz wyleciec (niekoniecznie lamiac ich glupi regulamin) niz dostaniesz zaproszenie.
Ja osobiscie akurat tam konta nigdy nie mialem i nie mam zamiaru miec. Starczy mi btgigs i darmowe
Skoro nie miałeś styczności to sory ale g.... wiesz. Fakt mają "swój" regulamin i złamanie zasady przeważnie = ban, jednak jest i drugi koniec - dużo dobrego "stuffu".

Straciłem 10 minut na przeczytanie ich "regulaminu", i wiem czego nie robić aby nie dostać bana (logowanie raz na 40 dni, ściągnięcie raz na miesiąc ileś tam danych, nie oszukiwać, nie ładować się via proxy itp).
W tym serwisie nie rejestrujesz się po to aby sobie towarzysko pogadać, tylko pod wiadomy cel (ściąganie).
Większość punktów w regulaminie jest "śmieszna", ale za to mają wiele dobrego materiału, transfery są zawsze wysokie, i łatwo można utrzymać konto (5 fribików na miesiąc, niektóre działy są free itp).

Warto poświęcić 10-20 minut na przeczytanie durnego regulaminu, i cieszyć się tym co serwis ma do zaoferowania.

Cytat:
Napisany przez Sunna
btgigs wystarczy
I transfery po 20kB/s...podziękuję. Na PT czy TL mam swoje pełne 2Mb/s.

Cytat:
Napisany przez Sunna
Uzeranie sie z gimnazjalistami z PT nie ma sensu.
A kto Ci każe się z nimi użerać? Do tego serwisu nie rejestrujesz się, aby pogadać sobie o ich regulaminie a po to aby ściągać pozycje.

Cytat:
Napisany przez Reetou
Ich dojrzałość psychiczna jest góra w okolicach przedszkola
No jest ale nic na to nie poradzisz, więc najlepiej w ogóle się nie mieszać i tylko ściągać.

Ostatnio zmieniany przez andy : 06.12.2009 o godz. 19:17
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post