Cytat:
Napisany przez Matefusz
Odnośnie kasperskiego. Na XP mam zainstalowaną wersję 6. Oczywiście oryginalny klucz. Chciałem zainstalować tą wersję na win7 i kicha :/ brak kompatybilności... Zainstalowałem KISa 2010 i tez jakiś błąd wywaliło.
Pytanie: Jaką wersję zainstalować (coby na 7 chodziła) i czy będzie się dało uaktywnić klucz z wersji 6.0? (bo rozumiem, że wersja programu będzie wyższa niż 6)
|
Wersja 2010 działa na Windows 7
Ponadto do wersji 2010 pasuje kluczyk od wersji poprzedniej 2009
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Tą G-Datę wszędzie teraz rozdają (gazety, prenumeraty, tego typu akcje..).
A ja przekonałem się ostatnio, czemu używam płatnego Nortona, skoro tyle jest darmowych zamienników. Zainstalowałem na notebooko Comodo Antywirus (czy jakoś tak). Niewiele zajmuje, szybko działa, darmowy.. wydawał się ok. Do czasu..
Na początku co jakiś czas pojawiały się różne komunikaty - długie - ale czytałem je, zaznaczałem odpowiednią opcję oraz dodatkowo, żeby pamiętał moje wybory. Myślałem, że program szybko nauczy się, co powinien robić i nie będzie mi już tym głowy zawracał. Próżne nadzieje. Używałem i używałem, a komunikatów nie ubywało i w końcu przestałem je w ogóle czytać, przyciskając tylko "Zezwól". To też nic nie zmieniało i w końcu już zacząłem przyskać jak leci, żeby tylko te durne komunikaty znikały z ekranu. W końcu.. wyłączałem program, a teraz przymierzam się do usunięcia go z autostartu.
Gdyby tylko poczta nie potrzebowała 12 (jak na razie) dni na przesłanie małej przesyłki na krótkiej trasie to wróciłbym już do Nortona, którego się instaluje i o nim zapomina..
|
Kasperskiego instalujesz dajesz żeby sam podejmował decyzje i usuwał wirusy automatycznie i też się o nim zapomina