Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2009, 21:55   #2657
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W najbliższym czasie muszę jeszcze psychicznie nastawić się na rozbiórkę tylnych hamulców w cinkusiu
Ponoć któreś koło słabiej hamuje, przy czym kobieta nie pamięta które (a sama była na przeglądzie) a nawet nie jest pewna czy w ogóle chodzi o tylne koła
Ech...na razie zapoznaję się teoretycznie z budową tych fiatowskich patentów bębnowych. Właściwie od zawsze jeździłem na tarczowych z tyłu - w tych przynajmniej wiem, czego mogę się spodziewać.