Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2009, 17:18   #1
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ścianki działowe :ysz:

Czas i miejsce akcji - styczeń 2010 Chorzów

Misja - zbudowanie 3 pomieszczeń bez dachu na otwartej hali

Specyfikacja hali - podłoże żelbetonowe szlifowane , ściany blaszane z wypełnieniem styropianowym

Rysunek oczywiście należy traktować z przymrużeniem oka , chodzi o to że pomieszczenie ma mieć około 60m i ma być podzielone na 3 mniejsze , ma posiadać jedno do dwóch okien i drzwi

No i tak budowlańcem nie jestem jednak przypadło na mnie , mam zaprojektować i wraz z dwoma pracownikami zbudować właśnie takie biuro jeszcze w styczniu [bo pod koniec kończy mi się umowa a chce się rozstać z firmą na dobrej stopie]

Z czego by tu zbudować żebyśmy podołali zadaniu w miarę rozsądnych pieniądzach ? Mają być tylko ściany grodziowe bez dachu

wszystkie sugestie rady itd mile widziane
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-1.jpg  
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online