Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2009, 11:08   #4
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
No właśnie mi z rysunku wynika, że i drzwi i okna będą wychodziły na halę. To jak to jest?

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Tak to jest jak w zwykłej kanciapie ekspozycyjnej.
dokładnie , na dużej hali mniejszy chlewiczek dla 3 osób ,trochę sprzętu i tyle , ale probuje to przeciagać może ktoś to postawi juz po mojej kadencji,

opcja zsuporeksu też warta uwagi i wąłsnie ja weze pod uwage, musze sie dogadac z górą no i zrobić szcególowy projekt a bede to robił pierwszy raz więc troche zejdzie

edit: wysokość hali mi się troche 'mineła z prawdą' hala ma wysokośc 11m

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 08.12.2009 o godz. 11:13
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post