Dyskusja: Lilo i Stich
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2009, 10:18   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez onimusza666 Podgląd Wiadomości
No i gry mi nie wymienili-twierdząc że rozpakowałem ją z folii ,i co oni z nią teraz zrobią,ale jak ja miałem sprawdzić czy da gra pójdzie czy nie? gdyż na pudełku to co jest napisane to oba moje PC przewyższają pod każdym względem Więcej już nic tam nie kupię,a miałem w ręku grę Lego Indiana Jones2 i chciałem ją wziąć małemu pod choinkę, ma on część pierwszą-ale sam teraz już nie wiem pójdzie czy nie. Czy znacie może jakąś stronę w sieci gdzie można zobaczyć jakie gra ma wymagania i na jakich kartach działa? Nie chodzi mi o tę stronę http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ bo tu nic nie jest w 100% pewne.
Napisz do CDProjekt -opisz sytuacje że dla dziecka na gwiazdkę ble..ble święta idą dziecko płacze że na pudełku nie pisało że na GeForce nie działa-może się zlitują i wymienią ci na inną grę.

http://www.cdprojekt.pl/support

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post