Dyskusja: Fotozagadki...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2009, 13:41   #8742
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na temat tej fotozagadki natchnął mnie Reetou.

Fotozagadki...-fragment1.png
Fotozagadki...-fragment2.png
Fotozagadki...-fragment3.png

Na razie bez podpowiedzi...

Edit:

Wybacz, Prometeusz Już nawet nie pamiętam, co tam napisałem na początku, coś tam marudziłem o Superrrmario

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 09.12.2009 o godz. 13:46
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post