Cytat:
Napisany przez onimusza666
 No i gry mi nie wymienili-twierdząc że rozpakowałem ją z folii ,i co oni z nią teraz zrobią,ale jak  ja miałem sprawdzić czy da gra pójdzie czy nie? gdyż na pudełku to co jest napisane to oba moje PC przewyższają pod każdym względem  Więcej już nic tam nie kupię,a miałem w ręku grę Lego Indiana Jones2 i chciałem ją wziąć małemu pod choinkę, ma on część pierwszą-ale sam teraz już nie wiem pójdzie czy nie.  Czy znacie może jakąś stronę w sieci gdzie można zobaczyć jakie gra ma wymagania i na jakich kartach działa? Nie chodzi mi o tę stronę http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ bo tu nic nie jest w 100% pewne. 
|
Wg mnie producent/sprzedawca powinien wymienić grę, co w tym przypadku by nic nie dało, więc powinien zwrócić pieniądze lub zaproponować coś innego.
Jako konsument spełniłeś wszystkie warunki, wada nie nastąpiła z Twojej winy, spełniasz wymagania dotyczące sprzętu stawiane przez producenta. Wg mnie powinno to być traktowane jako ukryta wada i nic nie ma do rzeczy, że rozpakowałeś grę. To jest ich problem, że nie wiedzą, że ich gra nie działa na tak popularnych kartach.