Cytat:
cdwriter21 (25-05-2001 18:11):
Sorki bardzo możesz mi podać to źródło zaraz to sprawdzę. Misiek4 testował ten CDROM i chyba się nie myli - ja wierzę mu na słowo :-). Może macie jakieś badziewiarskie płyty główne i dlatego nie działa Ja tak kiedyś miałem: HDD obsługiwał DMA a nie można było tego właczyć zmieniłem płytę na Abita KT7 Raid i wszystko smiga jak diabli.
Nie kłuce się bo może i macie rację bo sam tego sprzętu w domu nie testowałem, swoje zdanie popierałem testem przeprowadzonym na www.cdrinfo.pl przez Misiek4
|
Otoz moim zrodlem jest serwis LG - wyslalem im wlasnie takie zapytanie czemu na jakiejs stronie (moze wlasnie na cdrinfo) i w cennikach wielu firm podaja ze chodzi to na dam jak mi caly czas pokazuje pio4. Goscie odpowiedzieli ze ten naped pracuje TYLKO w trybie pio. I wlasnie sobie przypomnialem, ze wyslalem maila z wyjasnieniami do tego goscia, ktory pisal recenzje (jak mowisz to byl misio) i on odpowiedzial ze starsze modele chodzily na dma a nowsze robia tylko na pio. Jeszcze kilka dni temu przeslalbym te maile na priva ale zlosliwosc rzeczy martwych pozbawila mnie zawartosci twardziela

(.