Mam pytanie bo tez robilem tym programem obraz i nic nie wpisywalem po prostu dalem scan i przeskanował a na koncu napisał DONE ,o co chodzi z tymi liczbami gdzie to sie tam wpisuje ,czy to chodzi o "Twin sector step" bo ja nic nie zmieniałem i zostawilem domyslnie (15), sprawdzałem na Aliensvs.Predator2 bo nie mialem innej gry zabezpieczonej secrom orginalnej,tyle ze nie sprawdziłem czy faktycznie zlikwidował zabezpieczenie bo musialbym zainstalowac gre i ten nowy zmodyfikowany obraz nagrac w CD Clone 9bo to jest w jego formacie) a nastepnie jeszcze raz spalic tyle ,że tym razem juz w jakims zwyklym programie i na tej CD spóbowac uruchomić gre i jak faktycznie wywalil zabezpieczenie to powinna pojść.Tyle ze nie mam miejsca na HD na to jak narazie, No i wlasnie glownie chce sprawdzić ten programik bo tez poluje na NWN PL rzeby dzialalo jak orginał czyli bez cracka, tyle ,że jeszcze zostaje kwestia uruchomienie multiplayer na nieorginalnym CD KEY bo na takowym gra sie zainstaluje ale niewiedzieć czemu gra wieloosobowa juz nie dziala pyta sie poprostu o CD KEY.Pracuje nad tym nawet znalazłem stronke z programikami pirackimi do NWN jednym z nich jest jakis do zakladania serwera ale zabardzo niewiem jak sie nim posługiwać.
|