Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2009, 09:58   #6
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Według mnie to Pioneer ewentualnie jak chcesz oszczędzić to Ferguson
- D-890 HX.
Technologicznie Pionek bije je wszystkie u mnie jeszcze się nie zdarzyło (oprócz 1 płyty TDK która cięła się ze względu na fatalną jakość nośnika) aby czegokolwiek zgodnego z nim nie odtworzył,jak również DVD-DL u mnie bez problemu odtwarza.Ale ja używam markowych nośników i raczej dbam o płyty.Mam wgrany zmodyfikowany firmware od jakiegoś czasu również fajnie się sprzęt sprawuje.Tu masz fajne specjalistyczne forum o odtwarzaczach DVD Pioneer

http://forum.pioneerdivx.net/portal....92690f1c6c3e39

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post