Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2009, 17:45   #10464
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Właśnie dostałem liścik z piep...go RWE Stoen. Miesiąc po tym, jak dostałem fakturki korygujące uwzględniające podwyżkę z 0,108 zł/kWh na 0,24 zł/kWh. Uznałem wtedy, że ich chyba pop...doliło, ale co był robić, z ciężkim sercem zapłaciłem 722 zł wyrównania.

A dzisiaj? Dzisiaj mnie mendy informują, że od 1 stycznia będzie kolejna podwyżka, bo muszą kupować energię odnawialną, a ona jest droga i jej cena wzrosła. I jeszcze bezczelnie mi mówią, że powinienem się cieszyć, bo ceny w wawie są i tak jednymi z najniższych. A wydawało mi się, że podwyżki energii na przyszły rok nie zostały zatwierdzone, to jak to jest?

No nie wiem, nóż się sam w kieszeni otwiera, idę szukać alternatyw...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post