Czyli za 2 piosenki dajecie zarobić koncernom fonograficznym... tak to wygląda niestety, bo artysta z tej płyty dostanie mały procent...
Wracając do kaset, ja co prawda w czasach mp3 i innego audio cyfrowego, rzadko je używam, ale... w związku z tym ze mam spora ich kolekcje, którą gromadziłem od lat 80-tych, przez 90-te (bo one szczególnie w 90-tych w Polsce były bardzo popularne) to czasem słucham sobie w samochodzie... mam tam taki kombajn radio-kaseta-CD i czasem jak jadę gdzieś dalej co wrzucę sobie taka kasetę... poza tym zauważyłem pewna przypadłość kaset, muszę przyznać ze ten nośnik jeśli odpowiednio przechowywany to jest naprawdę trwały, nagrania na taśmach mimo upływu lat wcale się nie zepsuły, nagrywane były na dobrym sprzęcie z płyt CD nadal brzmią dobrze... a nawet znacznie lepiej niż skompresowane mocno mp3... poza tym płyty CD-R z taniej półki szybko ulegają destrukcji, swego czasu materiał z kaset przenosiłem na CD-R, a rezultat jest taki ze kasety mam nadal, a CD-Ry co niektóre mogę już wyrzucić...