Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2009, 16:57   #8
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Może zainstalować XP do Visty, tylko musi ręcznie wyedytować jeden plik

To tak jakby powiedzieć "mam zapalniczkę, mam kant stołu, mam komplet stalowych sztućców, ale nie mam otwieracza do piwa, więc nie mogę otworzyć piwa". Fakt, metoda trochę na piechotę, ale chyba krócej będzie jeden plik zmodyfikować, niż formatować Vistę, instalować XP i wreszcie jeszcze raz instalować Vistę...

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post