Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2009, 22:07   #2741
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja w Toyocie też nie miałem podziałki, ale jak wskazanie idzie w dół w warunkach jakie napisałem, to pewnie termostat szwankuje.
Jak odpalamy samochód z rana, to powinien być zamknięty i nie puszczać płynu na chłodnicę, dopiero po nagrzaniu silnika płyn trafia do chłodnicy.
Jeśli termostat jest walnięty, to np. nie zamyka się, lub się przycina (szczególnie jak ktoś wodę z kranu lał do chłodnicy) i cały czas działa chłodzenie, co powoduje niedogrzanie silnika i co za tym idzie słabe ogrzewanie wnętrza.

A piszę o Toyocie, bo mi tam kilka razy walnął termostat.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post