Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2009, 11:27   #4
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
To nie tak, Romanesco. Po prostu niektórzy dopiero zauważyli ten temat.
Z resztą jego tytuł nie wskazuje że ktoś ma problemy.

Moja Mama też jest chora, nie jest to ten sam kaliber choroby, ale wczoraj bardzo sie o Nią bałem (wysokie ciśnienie, puls 160!!!). I była bardzo słaba, dostała kroplówkę. Dziś juz chyba jest lepiej.
A w zeszłym roku przeżyliśmy stratę dwóch bliskich Osób.

O takich rzeczach trudno mówić czy pisać. Żadne słowa nie są wystarczające i nie wyrażą tego co byśmy chcieli. Poza tym ja zawsze odnosze wrażenie, że "mi łatwo mówić i pocieszać bo mnie to nie dotyczy", dlatego staram sie być oszczędny w słowach i raczej .. zrozumieć.

Mam nadzieje że Twój Ojciec dojdzie do siebie, życze Wam tego z całego serca. I mam nadzieje że spędzicie z Nim jeszcze niejedne Święta.

PS. Rok temu tuż po Świętach odeszła moja Babcia. Ostatni raz rozmawiałem z nią pierwszego dnia Świąt i nie podejrzewałem nawet że to ta ostatnia rozmowa. Potem zasnęła i juz sie nie obudziła Mieszkaliśmy w jednym domu i teraz jest tak pusto...
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post