Cytat:
Napisany przez romanesco
Jeśli wprowadzą naziemną cyfrówkę, to korzystanie z tego tunera stanie się nieodzowne. Jak bowiem inaczej odbierzesz programy?
Oczywiście można bezpośrednio z satelity czy też poprzez sieć kablową, ale to już zupełnie odrębna sprawa.
|
No wlasnie tak mi sie wydaje ze chyba zdecydowana wiekszosc majaka platforme cyfrowa lub kablowke... Wydaje mi sie ze te mpeg4 to wykorzystaja ludzie ktorzy mieszkaja "na koncu swiata" (nie dochodzi zadna kablowka) lub nie stac ich na abonamentyt platform cyfrowych... Ktos TU z nas korzysta z "siatki" ktora zamieni na mpeg4 ? Mysle ze malutki procent.... Co nie zmienia faktu ze tv z mpeg2 nie warto kupowac bo pewnie to starszy model i pozostale parametry moga tez odbiegac od nowych....
Tak przy okazji, co sadzicie o TV LED ? Czy to zdecydowanie lepszy wybor niz LCD ? Czy na chwile obecna nie warto przeplacac ? Pisze bo u mnie w MM jest taki jeden Samsunga 52` chyba LED6 or 7 razem z kinem domowym i leci tam na zmiane Epoka Lodowcowa i Transformers BlueRay i powiem wam ze takiego obrazu jaki tam widzialem to poprostu szczene mam za kazdym razem na ziemi... Normalnie wolalbym chyba tam obejrzec tych Transformerow niz jak w Kinie bylem... No ale na necie przeczytalem juz troche opini o straszym serwisie Samsunga... wiadomo poki nie mamy problemu to sie z nim nie spotkamy ale ze taki TV to droga zabawka to wolalbnym zeby wrazie W wszystko bylo NO PROBLEM zalatwione. Takze raczej na Samsunga bym sie nie polakomil... Co innego slyszalem o Serwisie SHARP. Dwoje bliskich znajomych mialo problemy "po burzy" z TV i Sharp zalatwil wszystko szybko i bezproblemowo. Oczywiscie jakos obrazu na TV rownie GIT

Takze pewnie kiedys padnie na SHARPa.. KTos juz widzial LEDY SHARPA w akcji ? Jak sie prezentuja?