Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2009, 14:01   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czero Podgląd Wiadomości
Jednak jezeli mam byc szczery to nie uwazam zeby forum bylo dobrym miejscem na pisanie o tego typu rzeczach oraz na zakladanie takich tematow z oczywista, choc nie bezposrednia prosba o pocieszenie.
To jest moje zdanie i mozecie mnie za to potepiac, mowic ze nie mam serca etc. ale ja w takiej chwili nie zalozylbym takiego tematu. Najwazniejsza w tym momencie jest rodzina i w obrebie jej ten temat powinien sie zamknac.
Ja widzę to podobnie..

Współczuję i czytając o czymś takim nie potrafię być obojętnym. Mimo to nie uważam takiego sposobu za dobrą formę przeżywania tego problemu. Dla mnie jest to sprawa osobista, która dotyczy najbliższych osób i z nimi tylko powinno być przeżywane.

Ale każdy ma inne potrzeby. Nie jestem zwolennikiem tego typu tematów, ale jeśli jest na nie potrzeba..

W każdym razie współczuję i życzę szczęścia. Często źle wyglądające sytuacje potrafią się szybko obrócić. Pozytywne myślenie jest bardzo ważne.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post