|
Ten obraz co stworzył Berion z tymi programami, jest przepuszczona przez ten paczer i widać u mnie DVD Video, zaś po spaczowaniu obrazu God Hand DVD Video jest widoczne w Ultra Iso, a w obrazie po zamontowaniu na wirtuala jest widoczna normalna gra więc coś jest nie tak, skoro ten obraz od Beriona jak Video wygląda. Ogólnie gra nie ruszyła, nie chciała nawet się zbotować.
EDIT: Problem rozwiązany. Przyczyną źle spaczowanej płyty, która nie działała, okazało się brak etykiety na obrazie (nie wiem jakim cudem jej brakowało). Dopisałem etykietę, spaczowałem, i już spod Deamona było widać normalnie DVDVIDEO. Wypalone na płycie ThinkXtra (wiem, że badziew, ale tylko to miałem pod ręką) z prędkością 6x na IMGBurn i działa jak marzenie. Ale jedno mnie trapi. Po włożeniu płyty i zamknięciu klapy konsoli nie ruszyła po tym jak załączyłem w menu konsoli ESR, dopiero jak miałem płytę włożoną i dałem reset konsoli to automatycznie się załączyła. Dlaczego nie mogłem tego uruchomić w menu? Płyta sama nie chciała botować. Bardzo bym, prosił o odpowiedź na to (już ostatnie) pytanie.
Pozdrawiam i bardzie dziękuję za pomoc.
Ostatnio zmieniany przez Endex : 18.12.2009 o godz. 23:10
|