Tak, kompilacja jest/była patchowana przez ESR Disc Patcher.
Co do UltraISO: ten program wyświetla tylko JEDEN system plików. Jak większość programów, pewnie i ten rozwiązuje to na zasadzie priotytetów, czyli (upraszczając bo obsługiwanych jest zapewne więcej) jeśli jest ISO9660 to je wyświetla, jeśli UDF to nie wyświetla ISO9660, tylko UDF właśnie. Jeśli jest tam dodatkowo Joliet (albo zamiast UDF) to wyświetli Joliet. Ten God Hand pewnie jest piracki i ktoś zrobił trzy ISO9660/Joliet/UDF. Taka jest moja teoria. Druga możliwa jest taka, że ukradłeś grę, nie czytasz komunikatów i odpatchowałeś ją bo już była spatchowana... ;] W obu przypadkach w UltraISO zobaczysz pliki z gry.
//No i niepotrzebnie się rozpisałem.... zwykle na bieżąco czytam i odpowiadam zamiast najpierw przeczytać, a potem odpisywać.
Cytat:
Napisany przez Endex
Po włożeniu płyty i zamknięciu klapy konsoli nie ruszyła po tym jak załączyłem w menu konsoli ESR, dopiero jak miałem płytę włożoną i dałem reset konsoli to automatycznie się załączyła. Dlaczego nie mogłem tego uruchomić w menu?
|
Bo płyta jest do dupy i napęd nie zdążył zweryfikować nośnika. Po zresetowaniu próba się udała, a uruchomił bo widać masz przypisany ESR direct/direct off w ESR Path w konfigu. Jakby znów nie zdążył, albo jeszcze weryfikował to miałbyś ekskluzywny czarny ekran. ;]
Cytat:
Napisany przez GENERiC
Jeszcze co do programików, to można dodać WinDIPa oraz ExPERTa 1.05, chyba, że oba są unlegalne.
|
Experta nie bo to rip/ext/reb a i dużo ważą pluginy (po za tym 1.05 "pamięta czasy Króla Ćwieczka" ;]). WinDIP nawet byłby dobrym pomysłem tylko hmm... chyba mało już serwerów jest czynnych?
- - -
W nowej wersji powywalam *.psu. W ich miejsce wejdą skrypty do radshella, które automatyzują operacje. Jest tylko jeden feler, który mi się nie podoba: jeśli jakiś plik, który ma być kopiowany już tam istnieje albo w przypadku dev1 dla starych chipów, trzeba mieć klawiaturę aby czymś potwierdzać lub nie, operacje.
FMCB też już jest na skrypcie (sam kopiuje na mass:/FMCB/ i odpala).