Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2009, 01:19   #298
vira
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.12.2009
vira w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hejka Chłopaki Oczywiście najpierw ładnie się przywitam: ŁADNIE SIĘ WITA

I przechodzę do konkretów, czyli prośby o pomoc w wyborze golarki elektrycznej dla mojego faceta - okres Świąteczny i-takie-tam Uff.. na szczęście prezent na Gwiazdkę juz kupiony, ale szukam czegoś na pierwszy tydz. stycznia - Urodzinki

Kopię i kopię po różnych forach, trafiłam i na Wasze, przekopałam się przez 20 stron, które naprodukowaliście i kiedy już po opiniach z innego forum: http://forum.purepc.pl/kupic-f105/Ja...=450&p=3404284 niemalże przekonałam się do Braun (delikatniejszy, dokładniejszy, etc.), to po Waszym widzę, że większość jest zwolennikami Philipsa.

W sumie nie wiem dlaczego Oki, jak piszecie, niby Braun jest dla młodych z miękkim zarostem, a Philips dla prawdziwych facetów Ale z drugiej strony, w innych postach tutaj spotkałam sie z opinią, że właśnie Braun lepiej goli twardy/ czarny zarost (vide mój facet) - więc tak naprawdę, która jest lepsza? I dlaczego tak uważacie - doświadczenie, opowieści...

Cena dla mnie łotewa 600zł wzwyż spokojnie (no może za bardzo ponad tysiączek się nie rozpędzę - hihihi)
vira jest offline   Odpowiedz cytując ten post