Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2009, 09:54   #12
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
A proszek, to nawet ten z Lidla nieźle zmywa.
Lidlowego nie znam, ale jak się raz trzepnąłem i zamiast soli wziąłem oszołomiasty proszek, bo takie same opakowania miały, to go użyłem tylko dwa razy: pierwszy i ostatni. Okazało się, że w połączeniu z wodą tworzył jakąś maź, która pozostawiła biały osad na naczyniach, a poza tym porysował mi szklanki - inne rzeczy pewnie też, ale na szklankach widać najwyraźniej. Dlatego nie robię więcej eksperymentów z proszkami, tylko calgonit.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post