Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Musisz chyba znaleźć kogoś, kto używał obydwu rodzajów i może je ze sobą porównać. Ja używałem Phillips i jestem z niego zadowolony, ale nie mam pojęcia, czy Braun jest lepszy czy gorszy.
Z drugiej strony każdy ma tutaj własne preferencje, więc nawet jeśli taką opinię znajdziesz, nie oznacza to, że przełoży się to na obdarowanego.
Niezłym rozwiązaniem, jeśli już kupujesz sprzęt droższy, byłoby skorzystanie z możliwości przetestowania golarek przez chyba 100 dni (czy coś takiego) bez zobowiązań - na zasadzie, że jeżeli się nie spodoba można ją zwrócić. To chyba najlepszy sposób przekonania się, czy dany sprzęt nam odpowiada.
|
no tak, a takich, któtrzy używali obydwu rodzajów, chyba będzie trudno... w sklepie to ciężko pytać, bo podpowiedzą to, na co mają lepsze premie
a te "100 dni" to ma Braun - w sumie fajna opcja, jak się nie spodoba zawsze można zwrócić, jakby nie patrzeć 3 miechy, więc można już ogarnąć, czy golarka pasuje czy nie
pewnie masz też rację, kwestia osobistych preferencji, kasy jaką moze się przeznaczyć, no i nie wiem - marki? nuu ale to obydwie formy znane, wiec nie w tym wypadku... może wyglądu czasem - Philipsy wyglądają "kosmicznie" a Braun "solidnie" choć te wersje ze stacją do czyszczenie, to już niemal "star trek - enterprise"
@Sunna - tak, używał, ale mu padła jakiś czas temu (niestety nie wiem co to było) i goli się naszynkami - narzeka, że tyle roboty

wiem, że ostatnio dłubał też po necie, za maszynkami, ale na razie jeszcze nie kupił, z resztą cośtam wspominał, że teraz jest tyle modeli, że już nie wiadomo, za co się płaci - hihihi
@romanesco - no szacun, sowiecka jakość nie do zdarcia, pewnie jakby to rozmontować i złożyć ponownie, to byłby niezły czołg

nii noo, żart oczywiście, choć w sumie nie jestem pewna, czy to to samo, co w Philipsie bo tu są chyba te nożyki/ gwiazdki bardziej odkryte, niż w Twojej golarce (piszesz, że jakoś zakryte), nuu a "azjatyckie" badziewie z siateczką, to chyba nie ma co zestawiać z Braunem (niby solidny i dojczlandzki

)
@Zetoxa - ooo, dzięki, czyli masz Brauna i szarpie - a jakiś wysoki model? używałeś może innych elektrycznych, czy wywalasz Brauna i wracach do maszynek? aaa... no właśnie, tego Brauna można zwrócić uwuntualnie
No i Wam wszystkim Chłopaki bardzo dziękuję za odpowiedzi - szyyybkie