Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2003, 23:44   #15
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hehe - a ja wyjde przed szereg i powiem ze te czasopisma czytuje

nie dla testow porownawczych - bo te wiadomo - maja gumowe kryteria (choc sa parametry ktorych nie da sie ukryc - np. czas wygaszania plamiki w monitorze LCD) - tylko o testy pojedynczych programow - zwlaszcza niszowych - pare razy taki tekst pomogl mi rozwiazac palacy problem - przyklad? mam kilka tysiecy plyt w domu - archiwum mojego ojca, kilkaset plyt ze wskanowanymi zdjeciami, nagrania z moich koncertow, muze (i jej backup), troche gier - soft (+ backup) - potrzebowalem sie w tym jakos orenitowac - i bach! w CHIPie znalazlem porownanie CD managerow - zaciagnalem polecanego tam whereisit?a - spodobal mi sie tak barzdo ze wydalismy 40$ na oryginal - a takeigo prog'a szukalem bezskutecznie kilka miesiecy

CHIP czasem sie rpzydaje - bo sa jednak artykuly ktorych NIE pisze sie pod reklamodawce- tylko trzeba je wyluskac (i byc swiadomym przekretow - ale to chyba wszyscy tu wiedza)