Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2009, 11:44   #1495
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Była jakaś strona, na której można było się zarejestrować i ją "zespolić" z komunikatorem, ale chyba nie każdym, u mnie działało to bodajże z Mirandą. Wtedy całe archiwum rozmów na bieżąco było uzupełniane na serwerze.

W takim razie, jeśli przeszkadza Ci drogi Andrzeju kobylastość tych wszystkich komunikatorów, to zainteresuj się koniecznie WTW. Jest bardzo mały, czytelny, prosty, a przy tym stabilny i aktualizowany średnio raz na tydzień, a tworzony jedynie przez jedną osobę (Kaworu)! :-)
Jak czegoś potrzebujesz, to piszesz o tym na forum k2t.eu i istnieje duża szansa, że funkcja zostanie dodana za jakiś czas, ja już tak wybłagałem kilka takich opcji, m.in. bota antyspamowego znanego ze starego Konnekta.
Z WTW korzystam już od ponad roku, zaczynając od pierwszych wersji beta, gdzie komunikator potrafił wykrzaczyć się kilka razy dziennie, od dłuższego czasu już mu się nie zdarza.
Generalnie ma bardzo dużo użytkowników dzięki temu, że funkcjonalnością i wyglądem przypomina lekko Konnekta i wydaje mi się, że jego użytkowników pochłonął w zdecydowanej większości.

Ostatnio zmieniany przez Smartek : 29.12.2009 o godz. 11:46
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post