Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2009, 12:29   #1497
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Sprawdzę tego WTW, to w sumie jeden z niewielu, których nigdy nie testowałem. Może akurat przypadnie mi do gustu. Chociaż też jedna osoba to zarazem zaleta i wada. Bo fajnie, że pewnie kontakt jest bardziej bezpośredni i jest szansa na zrealizowanie bardziej zindywidualizowanych oczekiwań, ale co jeśli twórcy praca nad programem się znudzi? Co prawda dla mnie instalacja programu i używanie go bez częstych aktualizacji to zdecydowanie bardziej zaleta niż wada, ale w przypadku komunikatorów trzeba też mieć na uwadze ich kompatybilność, a gg i inne pewnie dalej będą się ukazywać w nowych wersjach co kilka dni..

W każdym razie z ciekawości sprawdzę, może faktycznie będzie to dobre rozwiązanie.

@ Andy

Co do tej archiwizacji w Jaberze - to działa też przy innych programach korzystających z tej sieci?

IM History chyba kiedyś sprawdzałem, ale rzucę jeszcze raz okiem. A jeśli chodzi o programy zewnętrzne do archiwizacji, to oczywiście jest to jakieś rozwiązanie, ale mi chodzi też o bezpośrednią dostępność do tych danych - typu, że instaluję, czy nawet tylko uruchamiam z pendrive'a dany program na dowolnym komputerze, loguję się do swojego profilu i mam dostępne wszystkie kontakty, wiadomości itp. (ale jednocześnie są one również zachowywane offline).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post