Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2003, 21:52   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !

Matko swieta !

To jest dziełem sztuki !

Obejrzałem nie mrugnowszy okiem !

Poprostu nie mam słów !

Andrzej wielkie dzięki dałes mi dużo radochy tym demkiem !

Prosze o wiecej !

Zamieszczam moją kolekcje / mam jeszcze pare po 9MB ale to jush inny kaliber /
Ciesze sie, ze Ci sie podoba. Ja rowniez bylem pod wrazeniem. Wlasnie sciagam Twoja kolekcje (kurcze, oszukales mnie - zajmuje 3xx kilo, a nie 64 ) i jesli nie ma tam tych, ktore jeszcze mam (chociaz nawet ich jeszcze nie sprawdzilem, bo wczoraj sciagalem), to je tutaj dam.
Z demek zajmujacych wiecej to mam jakies po 7MB, ale nie moge uruchomic. Jest osobny plik z muzyka (ten sie otwiera) i osobny z demem, ale ten juz nie dziala. Ale bede jeszcze probowal.

I dzieki za link. Wlasnie sprawdzam, co tam jest. I przy okazji, sciagnales to demko z drugiego miejsca? To zajmujace 6,5MB. Wyglada ciekawie, ale, ze lacze sie przez modem to wole miec pewnosc, ze warto je zobaczyc, zanim je sciagne.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post