Cytat:
Napisany przez forre
Przy włączeniu miga zielona lampka. A gdybym wgrał XBMC.Installer.Deluxe.v1.10 ?? To zmieniło by to coś> 
|
Nie miałem na myśli diod konsoli tylko diodę na modchipie. W Xbox FAQ jest link do filmiku jak fraguje konsola - akurat była rozebrana i migał tam, DuoX2.
Czy A-I coś zmieni czy nie to zależy od tego czy masz modchip/cheapmod/tsopa czy softmod.
Po za tym nie wiem co zrobi ten XMBC A-I Deluxe bo nie używałem tego nigdy. Ja piszę swoje auto installery na swoje potrzeby. Wiem co mam w konsoli i jaki bios na chipie.

A-I to nic innego jak dash w którym w menu pod daną opcję przypisany jest jakiś skrypt. A skrypt może wiele, zależnie od fantazji tego, który go pisał.
Cytat:
A jeszcze mam jedno pytanie jak wgrać tego UnleashX ? Nagrać go na płyte czy jak??
|
No z powietrza go nie odczyta.

Na płytę: DVD lub CD, ale jeśli CD to najlepiej RW bo CD-R nie każdy napęd czyta.
Cytat:
|
Wgrałem ten program i co dalej mam zrobić?? Prosze pomóż..
|
Ten czyli który? I co konkretnie zrobiłeś? Uwierz mi, że nie mam szklanej kuli przed sobą. Nie odpowiedziałeś nawet na podstawowe pytanie o modchip itd. Jeśli go nie masz i wgrałeś "to na pałę" to możesz już szukać modchipa do kupienia albo będziesz musiał od nowa wgrać soft mod.