Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2010, 18:20   #190
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
@ Sunna

No ja jeżdżąc teraz widziałem w sumie 4, z czego tylko jeden miał opuszczony pług. Reszta to chyba tylko miała robić dobre (??) wrażenie..

A odśnieżonych ulic widziałem w sumie 2 - z czego jedną faktycznie dobrze (Kazimierza Wielkiego). Reszta jeśli nawet była odśnieżona (bo na niektórych, chociaż nielicznych jakieś ślady na to wskazywały) to niewystarczająco.

@ Ed

Myślałem - czy jest ktoś, na kogo mógłbym zagłosować z pełnym (lub chociaż względnym) przekonaniem, że jest to osoba/partia zgodna z moimi poglądami i oczekiwaniami odnośnie przyszłości.

@ grzeniu

Zaczynam twierdzić, że lepiej, żeby w ogóle nie było. Różnica naprawdę nie byłaby wielka, a przynajmniej nie byłyby na to wydawane ciężkie miliony. Pieniądze, za które - gdyby wydać je prywatnie można by po pierwsze oczekiwać nieporównywalnie lepszej obsługi, a po drugie również jej wymagać. A teraz mamy kolejne marnowane pieniądze i żadnych widocznych efektów..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post